دانشگاه تفرش میزبان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۴ کشور

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۱۰۴ رویدادها
تعداد بازدید:۱۱۶۳

رئیس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش از  میزبانی مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه4 کشور در این دانشگاه خبر داد.

"پرویز رجبی" روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این دوره ازمسابقات با شرکت پنج تیم و 20 بازیکن از دانشگاه های اراک،بوعلی سینا همدان، تفرش، ملایر، حضرت معصومه (س) قم در مجموعه ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار می شود.

وی افزود: تیم های شرکت کننده در قالب مسابقات تیمی ، انفرادی و دوبل  از 14 لغایت18آذرماه سال جاری با هم به رقابت می پردازند که در پایان تیم برتر به المپیاد فرهنگی و  ورزشی  دانشجویان دختر دانشگاه های کشور که تابستان 97 به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود اعزام می گردد.

نظر شما :