اطلاعیه ثبت نام خوابگاههای دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی(95-96)

۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۲۰:۵۷ کد : ۱۱۵۲ رویدادها
اطلاعیه ثبت نام خوابگاههای دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی(95-96)

پیرو جلسه شورای سیاست گذاری اداره خوابگاه ها در سال تحصیلی 96 – 95، نحوه اسکان دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیمسال تحصیلی پیش رو به شرح ذیل می باشد:

- ثبت نام دانشجویان واجد شرایط ورودی های 92 – 93 – 94 در روزهای سه شنبه 23/6/95 و چهارشنبه 24/06/95 به صورت حضوری با مراجعه به اداره   خوابگاه ها  انجام  می پذیرد.

ثبت نام با تاخیر فقط در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 27 و 28  شهریورماه با مراجعه به اداره خوابگاه ها امکان پذیر می باشد.

همچنین لازم به ذکر است، اسامی دانشجویان واجد شرایط تا تاریخ 95/6/21 تا قبل ازاتمام ساعت اداری اعلام می گردد.

- ثبت نام و اسکان دانشجویان جدید الورود (سال 95) همزمان با سایر مراحل ثبت نام ایشان در زمان تعیین شده از طرف دانشگاه تفرش انجام می پذیرد.

- رسیدگی به درخواستهای متفرقه متقاضیان اسکان در خوابگاه در روز چهارشنبه مورخ95/7/7 انجام گرفته و نتیجه متعاقبا اعلام می گردد.

لازم به ذکر است که دانشجویان متقاضی بایستی درخواستهای کتبی خود را با ذکر و ارائه مستندات تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 95/7/6 به اداره خوابگاه ها تحویل نمایند.

مبلغ اجاره بها همزمان با ثبت نام، با واریز فیش نقدی دریافتی از سیستم صندوق رفاه، توسط اداره امور خوابگاهها دریافت می گردد.

به درخواستهای ناقص و فاقد مستندات رسیدگی نخواهد گردید.

تبصره: از پاسخگویی و اسکان تلفنی معذور می باشیم.

اداره امور خوابگاه ها

( ۱ )